Helden op het strand

Een leuk jeugdboek over Laura op het strand bij de strandredders van de Reddingsbrigade Texel en ook nog eens vol met preventieve tips voor een veilige dag aan zee.

Lifeguard Nathalie van Hillo schreef dit kinderboek vanuit haar eigen jarenlange ervaringen bij de strandreddingsbrigade op Texel.

“Op vakantie op Texel brengt Laura veel tijd door op het strand met haar ouders en haar broertje. Ze gaat graag zwemmen in zee, maar tot grote teleurstelling van Laura gaat haar vader nooit mee zwemmen. Tijdens haar zoektocht naar wat ze later wilt worden, maakt Laura kennis met de lifeguards en de reddingsbrigade. In korte tijd leert ze veel over de gevaren van het strand en de zee en over het vrijwilligerswerk bij de reddingsbrigade. De lifeguards maken indruk op Laura en het lijkt haar wel wat om later ook lifeguard te worden. Maar heeft ze het wel in zich om lifeguard te worden?”

Het boek is geschreven voor kinderen tussen de acht en 12 jaar en onder andere te bestellen via bol.com